Steun ons

Happy2Move is volledig afhankelijk van giften!
Wij zijn altijd op zoek naar sponsoren en donateurs. Vanwege de terugtrekkende beweging van de overheid zijn wij genoodzaakt op andere manieren op zoek te gaan naar inkomsten. De gezondheidszorg is een sociaal maatschappelijk probleem geworden. Kinderen met een beperking hebben een grotere kans op obesitas en zijn niet altijd weerbaar of zelfredzaam. Daarom is jouw steun zo belangrijk!

Geef de kinderen van Happy2Move een kans
Voor onze inkomsten zijn wij volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren en bedrijven. We zijn je erg dankbaar voor alle steun de afgelopen tijd! Mede daardoor hebben we geweldige resultaten kunnen realiseren met onze naschoolse sportieve activiteiten. Maar veel meer kinderen hebben hier recht op! Wordt nu vriend van Happy2Move en geef deze kinderen met jouw gift een kans. 

Goede tips bij goede voornemens
Je kan ons ook op andere manieren helpen. Plaats bijvoorbeeld onze banner op je website, like ons op Facebook of volg ons op Twitter! Heb je een eigen idee om ons te steunen? Die zijn altijd welkom en bespreekbaar. Ben je ge├»nteresseerd? Neem contact op met Elkan van der Reis via 06-819 119 16 of met Alex Breedt via 06-300 950 15.